Пари стояли в основата на раздялата между Григор Димитров и

...
Пари стояли в основата на раздялата между Григор Димитров и
Коментари Харесай

Румънски медии разкриха: Мадалина гепила Гришо на калъп, нашенецът "опрашвал" друга!

Пари стояли в основата на раздялата сред Григор Димитров и Мадалина Ганеа. Това оповестиха родни медии преди дни като настояват, че иде тирада за половин милион, който Мадито поискала от нашенеца, с цел да влага в бизнеса си с мода. Хасковлията обаче показал здрав разсъдък, отказал й и тя побесняла.

Дали е по този начин, единствено те си знаят към момента, само че през днешния ден румънски медии избухнаха с вест и напълно друга причина за краха на любовта гришова. А точно - моделката го гепила на шаблон с друга, която " опрашвал " зад тила й.

Знаем, че Григор се слави като най-големия коцкар измежду тенис звездите и в това има съображение. При все, че легендата и дълготраен номер Едно - Новак Джокович е правилен на брачната половинка си и с съвършен брак, то Гришето мина през леглата на сума ти хубавици. Като стартираме от Серина Уилямс, минем през Мария Шарапова и Никол Шерцингер, та свършим с олигархската дъщеря Лолита Османова. И това са единствено формалните му приятелки, не бройките...

Точно на такава " численост " станала очевидец и Мадалина Ганеа, която побесняла, че при жена като нея, гаджето й може да си намерения за непозната.

" Разкара го като спри, та гледай, само че не е ясно дали има изгледи да се съберат отново, или и на Григор към този момент му е писнало и по този начин му е най-удобно ", разясняват близки до нашенеца.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: Гришо Мадалина Ганеа Григор Димитров Серина Уилямс Никол Шерцингер Мария Шарапова Лолита Османова Григор Димитров и Мадалина Ганеа тенис Новак Джокович
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР