Пари Сен Жермен заклейми действията на привържениците, които са се

...
Пари Сен Жермен заклейми действията на привържениците, които са се
Коментари Харесай

ПСЖ заклейми действията на привържениците, които призоваха Неймар да си ходи

Пари Сен Жермен жигосах дейностите на последователите, които са се събрали пред дома на бразилската звезда Неймар и са скандирали да напусне клуба.

Седмицата, която си отива, беше бурна за водача в Лига 1 и първенец на Франция, откакто в профил за две седмици друга мегазвезда - Лионел Меси, пътувал без позволение до Саудитска Арабия. На терена отборът отстъпи вкъщи с 1:3 на Лориен и разреши на Марсилия да го приближи единствено на 5 точки пет кръга преди края на шампионата.
 Фенове на ПСЖ стачкуват против управлението на клуба
Фенове на ПСЖ стачкуват против управлението на клуба

След провалянето от Лориен

Феновете бяха снимани да скандират срещу борда пред офисите на клуба, искайки цялата администрация да подаде оставка, а други клипове в медии и обществени мрежи демонстрираха по какъв начин обособена група последователи се дислоцира пред дома на Неймар и го приканва да си тръгне през лятото.

Меси също е съществено отчаяние за публиката на парижани, които неотдавна му се подиграваха в домашен мачове, а също по този начин най-запалените ултраси желаеха и той да се махне от тима.

" Пари Сен Жермен най-категорично осъжда неприемливите и обидни дейности на дребна група лица, осъществени в сряда, се споделя в формалното изказване на клуба. " Каквито и да са разликите сега, както и на неоправдани упования, нищо не извинява сходни дейности ", пишат още от офиса на ПСЖ.
 ПСЖ в профил Меси за две седмици
ПСЖ в профил Меси за две седмици

Заради нерегламентирано пътешестване на аржентинеца до Саудитска Арабия

" Клубът дава цялата си поддръжка на своите играчи, личен състав и всички, които са обект на сходни офанзиви и на такова срамно държание ", приключва декларацията на френските първенци.

Много медии подсигуряват, че капитанът на Световните първенци Аржентина Лионел Меси ще напусне " Парк де Пренс " в края на акцията, откакто изкара два сезона. Публиката във френската столица е недоволна, че макар непрекъснатите вложения на катарските притежатели европейски триумфи по този начин и не се реализират.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР