Пари Сен Жермен вече е в контакт с Лионел Меси,

...
Пари Сен Жермен вече е в контакт с Лионел Меси,
Коментари Харесай

Меси вече преговаря с "Пари Сен Жермен"

" Пари Сен Жермен " към този момент е в контакт с Лионел Меси, оповестява реномираният публицист Фабрицио Романо в " Туитър ". Той твърди, че френският гранд е почнал да изследва опциите към привличането на аржентинеца, откакто нощес от " Барселона " оповестиха, че той се разделя с клуба.

Въпреки че " Барселона " и звездата на тима бяха постигнали съглашение по отношение на новия договор и заплатата на Меси бе понижена на половина, лимитът на възнаграждeнията е доближат и Ла Лига не разрешава компромис. Така 6-кратният притежател на " Златната топка " се разделя с гранда поради тавана на заплатите в испанския шампионат.

Paris Saint-Germain started new contacts to ask about Leo Messi situation yesterday, right after La Liga blocked new contract agreement with Barça

Messi will take his time to see what happens. He turned down PSG and City approaches months ago, as he only wanted Barça.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano)

The Athletic пък твърди, че самият Меси е потърсил треньора на парижани Маурисио Почетино в четвъртък вечерт.

В ПСЖ са уверени, че големите разноски, свързани с подписването на Меси, ще бъдат обезщетени с приходите, които той ще донесе, както за самия клуб, по този начин и заради интереса, който ще има към Лига 1 при възможното му прекосяване на " Парк де Пренс ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР