Пари Сен Жермен спечели гостуването на Манчестър Юнайтед и направи

...
Пари Сен Жермен спечели гостуването на Манчестър Юнайтед и направи
Коментари Харесай

ПСЖ почти отстрани Юнайтед

Пари Сен Жермен завоюва гостуването на Манчестър Юнайтед и направи огромна крачка към четвъртфиналите в Шампионската лига. Парижани победиха с 2:0 на " Олд Трафорд " в първия осминафинален мач с голове на Преснел Кимпембе и Килиан Мбапе след почивката.

Гостите нанесоха своя удар в границите на седем минути - сред 63-ата и 70-ата. Френският първенец даже и без звездите си Неймар и Единсон Кавани надигра своя противник и можеше да реализира и по-внушителна победа.

Поражението е първо за " Юнайтед " под управлението на Оле Гунар Солскяр в 12-ия му мач отпред на отбора.

" Червените дяволи " не съумяха да се разпишат за пръв път от 24 ноември. За пръв път в историята си " Юнайтед " загуби с повече от един гол в домашен мач от европейските шампионати. Освен това провалянето е първо от френски отбор на " Олд Трафорд ". За 90 минути футболистите на британския отбор насочиха единствено един прецизен удар към вратата на Джанлуиджи Буфон.

В другият мач от програмата на осминафиналите " Рома " победи " Порто " с 2:1 на " Олимпико ". Головете за " вълците " от Рим вкара Николас Дзаниоло в 70-ата и 76-ата минута. За " Порто " прецизен беше Адриан в 79-ата. /Радио Варна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР