Пари Сен Жермен се опитва да привлече нападателя на Ювентус

...
Пари Сен Жермен се опитва да привлече нападателя на Ювентус
Коментари Харесай

ПСЖ предлага колосална заплата на Дибала

Пари Сен Жермен се пробва да притегли нападателя на Ювентус Пауло Дибала. След като Манчестър Юнайтед и Тотнъм не съумяха в опитите си да вземат аржентинеца, в този момент е ред на френския първенец. Шансовете на парижани обаче са надалеч по-големи.

Спортният шеф на ПСЖ Леонардо към този момент е разговарял с играча. Той му декларирал, че ще бъде заместител на Неймар, който се чака да напусне клуба. Дибала е получил предложение за 5-годишен контракт и 12 милиона евро на сезон.

After rejecting Manchester United, Paulo Dybala isn't convinced of joining Tottenham, he's willing to stay at Juventus but Paratici is working to sell him, PSG remains in the background. (@NicoSchira) pic.twitter.com/Rj62FYLPOU
— Forza Juventus (@ForzaJuve2017) August 6, 2019
Ювентус няма проблеми да се раздели с аржентинския национал, само че желае към 80 милиона за него, което не е проблем за французите. Маурицио Сари не счита да разчита на Дибала като главен футболист. Треньорът искаше различен футболист за офанзивата, само че Ромелу Лукаку избра Интер, а привличането на Мауро Икарди към този момент наподобява подозрително.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР