Пари Сен Жермен (ПСЖ) победи Брест с 3:2 в мач

...
Пари Сен Жермен (ПСЖ) победи Брест с 3:2 в мач
Коментари Харесай

Брест погаси пасив от два гола и заслужи точка срещу шампиона ПСЖ

Пари Сен Жермен (ПСЖ) победи Брест с 3:2 в мач от 10-ия кръг на Първа лига. Парижани поведоха с два гола, само че домакините се върнаха в дуела. Килиан Мбапе пропусна дузпа в 86-ата минута, само че се разписа при добавката, с цел да подпечата триумфа на своя тим.

Възпитаниците на Луис Енрике откриха резултата в 16-ата минута. Уорън Заир-Емери насочи компактен удар отвън наказателното поле за 1:0.

Килиан Мбапе удвои задатъка на гостите на стадион " Франси Льо Бле " в Брест. Нападателят проби в наказателното поле и шутира, с цел да повиши преднината на отбора си.

Футболистите на Ерик Рой съумяха да понижат изоставането си още до почивката. Стив Муни засече от придвижване центриране във вратарското поле на Кени Лала.

След паузата равенството в дуела бе възобновено с гол на Жереми Льо Дуарон. стреля с глава след центриране от ъглов удар на Роман Дел Кастийо.

Десет минути преди края на срещата столичани получиха дузпа след намесата на ВАР за нарушаване в краката на Рандал Коло Муани. Марко Бизот избави осъществяването на 11-метровия удар, изпълнен от Килиан Мбапе, само че топката се върна в краката на французина, който я изпрати в опразнената врата.

ПСЖ се изкачи до втората позиция в класирането с актив от 21 точки, с една по-малко от водача Ница. Брест остава на 6-ото място в подреждането с 15 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР