Пари Сен Жермен постигна трудна победа с 2:0 над Реал

...
Пари Сен Жермен постигна трудна победа с 2:0 над Реал
Коментари Харесай

ПСЖ взе солиден аванс

Пари Сен Жермен реализира сложна победа с 2:0 над Реал Сосиедад на „ Парк де Пренс “ с попадения на Килиан Мбапе и Брадли Баркола в първи осминафинален мач в Шампионска лига. Реваншът в Страната на Баските е на 5 март.

В 58-ата минута парижани поведоха с гол на Мбапе, който от близка отдалеченост засече продължена топка от Маркиньос след центриране на Усман Дембеле от корнер. В 71-вата минута Баркола удвои задатъка на ПСЖ след страховит самостоятелен рейд.

Гранде Чиро Имобиле съкруши Байерн на ``Олимпико`` и накара Лацио да мечтае

Още в първата минута Реал Сосиедад имаше голов късмет. Маркиньос сгреши при изнасянето и подари топката на Андре Силва, който стреля от към 20 метра, само че около вратата на Джанлуиджи Донарума.

В петата минута Фабиан Руис опитва шанса си от далечна отдалеченост, само че ударът му с левия крайник мина доста над вратата на Алекс Ремиро.

Само минута по-късно Килиан Мбапе показва бързината си и след извеждащо подаване нахлу в наказателното поле на Реал Сосиедад, след което ненесе първия прецизен удар в срещата, само че Ремиро съумя да избави.

В идващите минути Реал Сосиедад се настани в половината на ПСЖ и опита някои забавни комбинации. В 22-рата минута Такефуса Кубо центрира за Андре Силва, който стреля с глава около вратата.

В 35-ата минута се стигна до рабзъркване в наказателното поле на " чури-урдин " след осъществяване на ъглов удар, а на добра позиция се озова Брадли Баркола, който стреля с глава, само че неопределено.

В последната минута от постоянното време на първата част Микел Мерино бе извънредно покрай това да даде задатък на Реал Сосиедад с мощен шут от 20 метра, само че топката срещна напречната греда.

В 50-ата минута Ашраф Хакими направи добър пробив отдясно и комбинира с Килиан Мбапе, който от точката на дузпата нанесе удар от придвижване, само че топката тупна в тревата и Ремиро съумя да я улови без проблеми.

Шест минути по-късно Мбапе стреля, само че след рикошет топката излезе в корнер. Играта за малко бе спряна, с цел да се окаже здравна помощ на Хамари Траоре.

Ъгловият удар бе изпълнен в 58-ата минута, а с него ПСЖ поведе с 1:0. Усман Дембеле центрира към Маркиньос, който отклони за Килиан Мбапе, а нападателят от близка отдалеченост не сгреши и означи дежурния си гол.

В 63-ата минута Килиан Мбапе проби мощно през центъра и от границата на наказателното поле нанесе тежък удар, който Ремиро мазета в напречната греда и топката излезе в ъглов удар.

В 71-вата минута Пари Сен Жермен означи и второ попадение. Фабиан Руис разпредели наляво към Брадли Баркола, който направи страховит пробив, навлезе в наказателното поле и преодоля технично Ремиро за 2:0.

В 85-ата минута Марко Асенсио насочи удар от въздуха, който бе уловен от Алекс Ремиро. Две минути по-късно Рандал Коло Муани проби добре отляво, навлезе в наказателното поле и шутира по земя, само че в навън.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР