Пари Сен Жермен победи с 5:4 сборен отбор на саудитските

...
Пари Сен Жермен победи с 5:4 сборен отбор на саудитските
Коментари Харесай

Меси vs Роналдо - шоу с 9 гола, три вкараха величията

" Пари Сен Жермен " победи с 5:4 събирателен тим на саудитските " Ал Насър " и " Ал Хилал " в другарски мач в Рияд, трансформирал се в поредна борба сред Лео Меси и Кристиано Роналдо. Макар и нещо като показателен дуел с всекидневен темперамент.

Роналдо, който по-рано тази година стана част от " Ал Насър ", вкара два гола, а Меси - един.

Първото полувреме на стадион " Крал Фахд ", неотдавна приел шампионата за Суперкупата на Испания и съответния мач на Италия, завърши 2:2.

За френския отбор точни бяха Лионел Меси и Маркиньос, а Кристиано Роналдо вкара два пъти. Аржентинецът откри резултата в 3-тата минута, №7 изравни от дузпа в 34-ата. Маркиньос беше прецизен в 43-тата, а Роналдо направи 2:2 в шестата минута на добавеното време.

Неймар пропусна дузпа за ПСЖ в края на полувремето, а Хуан Бернат от френския отбор беше изпъден с пряк червен картон поради недодялан шпагат против саудитския национал Салем Ал-Даусари.

Мачът се възобнови с вихрено движение след почивката, като Серхио Рамос в 53-тата още веднъж даде задатък на гостите след асистенция на Килиан Мбапе, преди южнокореецът Хюн-Су Джан да се разпише с глава след корнер за 3:3.

Роналдо беше сменен в 61-ата минута, а минута по-късно Кристоф Галтие направи осем смени и играта напуснаха Меси, Неймар и Мбапе.

Игра с ръка на Али Ал-Булайхи даде право на гостите да изпълнят дузпа, която беше осъществена от Мбапе, преди Уго Екитике да усили преднината до 5:3.

В 94-ата минута Андерсон Талиска беше прецизен за домакините за крайното 4:5.

Това бе всекидневен дебют в Саудитска Арабия на Роналдо, който направи мощно първо полувреме. Часове след мача той разгласява фотография в социалните мрежи, на която се е прегърнал с Меси. " Щастлив съм, че се видях със остарели другари ", написа Кристиано.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР