Пари Сен Жермен не се е отказал от идеята да

...
Пари Сен Жермен не се е отказал от идеята да
Коментари Харесай

ПСЖ не се отказва от Милан Шкриняр

Пари Сен Жермен не се е отказал от концепцията да притегли в редиците си бранителя на Интер Милан Шкриняр. В последните дни интензивно се говореше, че играчът е покрай нов контракт с “нерадзурите ”, само че наподобява, че френският първенец ще направи финален опит да го изтръгне от лапите на гранда от Милано, предлагайки му многомилионен контракт, написа “Тутомеркато ”.

Настоящият договор на словака изтича през лятото и от Интер са притиснати до стената да го убедят да преподпише. Ако това не се случи до края на декември, футболистът от 1 януари може да подпише прелиминарен контракт с различен клуб, който да влезе в действие след края на сезона. Заради това от шефовете на “Сан Сиро ” са му предложили нов контракт със заплата от 6 милиона евро на година.Междувременно обаче ПСЖ продължава да мъти водите и също е извадил много съществено предложение към Шкриняр. То е на стойност 10 милиона евро на сезон. Така бранителят ще би трябвало да реши дали да одобри тази оферта или да остане в Интер, въпреки и против съвсем двойно по-малка сума.

Откакто бе притеглен от Сампдория през 2017 година Шкриняр се трансформира в основен състезател за Интер. И през този сезон той продължава да бъде главен дирек в защитата на Симоне Индзаги, като е записал 21 мача във всички шампионати досега.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР