Пари Сен Жермен има план да опита да привлече поливалентния

...
Пари Сен Жермен има план да опита да привлече поливалентния
Коментари Харесай

ПСЖ вижда в лицето на Бернардо Силва идеалния заместник на Меси

Пари Сен Жермен има проект да опита да притегли поливалентния халф на Манчестър Сити Бернардо Силва. Според " Льо Паризиен " способността на португалеца да играе на всеки пост в халфовата линия и в офанзивата го прави идеалния заместител на Лионел Меси в очите на клубните шефове на парижани.

Бернардо изкара шест години в Ман Сити и още през предишното лято се говореше, че желае смяна. Преди той бе свързван с Барселона, само че ПСЖ наподобява като много сериозна алтернатива, изключително в случай че през днешния ден Силва завоюва Шампионската лига и по този метод запълни цялата сбирка от титли с " жителите ".

Според " Паризиен " Луис Кампос упорства за прехвърлянето на своя съотечественик, който се трансформира в една от главните цели на клуба, макар че към момента публично не е оповестено името на новия треньор на ПСЖ. Твърди се, че френският първенец е подготвен да предложи на Манчестър Сити 70 милиона евро за 28-годишния Силва.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР