Пари Сен Жермен допусна изненадващо домакинско поражение от Лориен с

...
Пари Сен Жермен допусна изненадващо домакинско поражение от Лориен с
Коментари Харесай

ПСЖ се провали срещу средняк и титлата вече не е сигурна

Пари Сен Жермен позволи изненадващо домакинско проваляне от Лориен с 1:3 в мач от 33-ия кръг на Лига 1. Парижани играха 70 минути с човек по-малко след червен картон на Ашраф Хакими.

ПСЖ си остава първи във краткотрайното класиране с актив от 75 точки, само че вторият Марсилия (67т.) и Ланс (66т.) са с мач по-малко. Лориен е десети с 48 пункта. 

В 11-ата минута извеждащ пас към Килиан Мбапе разсече отбраната на Лориен, само че вратарят Ивон Мвого с блестящо избавяне отхвърли звездата на домакините. Четири минути по-късно Лориен излезе напред в резултата. Ромен Фавр пусна подаване за Енцо Льо Фе, който от наказателното поле нанесе удар в горния ъгъл без да остави шансове на Джанлуиджи Донарума.

В 20-ата минута пристигна и изгонването на Ашраф Хакими, който получи втори жълт и респективно червен картон. И двете публични предизвестия за мароканеца бяха за нарушавания. Въпреки численото си закъснение, ПСЖ съумя да изравни резултата в 29-ата минута. Мвого позволи неточност с изчистването на топката, даде я на Килиан Мбапе, който от близка отдалеченост не сгреши и се разписа за 1:1.

В 38-ата минута гостите осъществиха второто си попадение. Фавр записа втора асистенция, откакто Дарлин Йонгуа оползотвори подаването му – 1:2. В 67-ата минута Данило Перейра нанесе удар с глава под напречната греда, само че Ивон Мвого избави. Пет минути по-късно парижани имаха искания за дузпа за нарушаване против Данило Перейра, само че те не бяха почетени.

В 86-ата минута гол на Айман Кари за 1:3 не бе зачетен поради засада. Три минути по-късно Лориен въпреки всичко се разписа за трети път в мрежата на Донарума. След бърза контраофанзива Бамба Денг стигна до отлична позиция самичък против италианския пазач и оформи крайния резултат.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР