Пари Сен Жармен се класира за 1/8-финалите в турнира за

...
Пари Сен Жармен се класира за 1/8-финалите в турнира за
Коментари Харесай

ПСЖ разгроми аматьори за Купата и си осигури мач с Марсиля в 1/8-финалите на турнира

Пари Сен Жармен се класира за 1/8-финалите в шампионата за Купата на Франция, откакто разруши със 7:0 като посетител състава на Пеи дьо Касел, който понастоящем се подвизава в шестото равнище на футбола в страната.

В звезда на вечерта се трансформира Килиан Мбапе, който осъществя цели пет гола във вратата на аматьорския клуб и по този начин стана първия състезател на клуба от " Парк дьо Пренс " с сходно достижение.

Имената си измежду голмайсторите записаха още Неймар и Карлос Солер, които оформиха и крайното 7:0 против Пеи дьо Касел, чийто капитан Алексис Жмияк в действителност в никакъв случай не е крил, че е измежду най-големите последователи на ПСЖ.

По този метод момчетата на Кристоф Галтие оформиха мегасблъсък с огромния противник Олимпик Марсилия в 1/8-финалите на конкуренцията.

Това ще бъде общо 14-ят случай, в който феновете ще следят " Льо Класик " в шампионата за Купата на Франция, като досега парижани водят с 10-1 в директните дуела, а историята помни и две равенства

За последно ПСЖ и Олимпик Марсилия се срещнаха в конкуренцията през 2018 година в 1/4-финалите, когато два гола на Анхел Ди Мария и един на Единсон Кавани донесоха удобна победа за парижани.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР