Пари са давани, знам го от родители. Не знам на

...
Пари са давани, знам го от родители. Не знам на
Коментари Харесай

Тъжната Реалност В България! Корупцията Определя Бъдещето На Децата От Най-Ранна Възраст!

" Пари са давани, знам го от родители. Не знам на кой, до мен не е стигало нищо. Но са давани ", съобщи Иванова, която беше уволнена.

В момента има митинг пред детската градина против уволнението на директорката. Жителка на Горна баня обаче разгласи, че Мариана Иванова е отговорна и би трябвало да си понесе отговорността.

" Чувствам се предадена, усещам се бушон. Безкрайно почитам госпожа Фандъкова, макар че тя разписа моето уволняване. Сигурна съм, че истината не стига до нея. Експертът от дирекция " Образование " Ирена Николова ми сподели, че ще ме съсипе от инспекции. Проверките не престават и в този момент ", съобщи Иванова. Тя изясни, че е получава есемеси от шефа на дирекция " Образование " Мария Минчева.

Минчева се обади по-късно по телефона и изясни, че това е защитна реакция на директорката. " Засякохме финансови нарушавания в тази детска градина. Никакъв напън не й е оказван, никакви есемеси не съм пращала ", съобщи тя. " 30 чиновници за последните една-две години не работят там. Имаме тъжби на някои от тях против директорката ", добави Мария Минчева.

Обвинените от директорката Мариана Иванова във взимане на рушвети се заканиха да я съдят.

Тодор Чобанов от Столична община пък съобщи, че Мариана Иванова е винован и по тази причина е уволнена. " Като е имало напън, за какво не е алармирала при нас. Трябвабо е да го направи, длъжна е била ", съобщи той.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР