Парче бетон падна върху главата на жена, докато излиза от

...
Парче бетон падна върху главата на жена, докато излиза от
Коментари Харесай

Парче бетон от мост падна върху главата на жена

Парче бетон падна върху главата на жена, до момента в който излиза от колата си. Инцидентът е станал на 30 май под моста на ул. " Тинтява " в София. Парчето бетон, блъснало младата жена, е било с размерите на мобилен телефон.

„ Преди към две седмици в обедната си отмора отидох до колата си, която беше паркирана под моста, с цел да си взема нещо от нея. В момента, в който затворих вратата – от горната страна падна върху главата ми парчето бетон. Веднага потече щедро количество кръв ”. Това описа потърпевшата Ванеса Мицкас.

По думите ѝ тя се обадила незабавно на Спешна помощ. В същото време наоколо минавали няколко момчета, които незабавно се отзовали и помогнали. „ Искам доста да и благодаря за оказаната помощ и подпомагане. Обадихме се на майка ми, която работи наоколо и даже пристигна по-бързо от Спешна помощ. Линейка се появи след към 20 минути. А аз настоявах да ги изчакаме, тъй като знаех, че ще могат да ми оказват помощ още на място, защото кръвта беше доста. Поне 5-6 диалога със незабавните медици съм направила единствено аз. Младежите с мен също им звъняха. Дори татко ми, който пътуваше от Елин Пелин – също им се е обаждал ”, показа тя.

Ванеса акцентира, че до момента в който татко ѝ дойде, на място пристигнала патрулка, а чиновниците на реда правели оглед. " В последна сметка Спешна помощ не пристигна. Баща ми ме закара до най-близката болница ", акцентира тя пред Нова.

Младата жена съобщи, че към този момент е подхванала нужните дейности, с цел да потърси правата си. 

От Столичната община дадоха отговор на питане, че незабавно след приемане на сигнала са изпратили спешен екип, който да обезопаси оборудването. След направения оглед е направено и обрушване на нарушеното бетонно покритие. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР