Паразитните им тролове сa напълзели из целия интернет и особено

...
Паразитните им тролове сa напълзели из целия интернет и особено
Коментари Харесай

Копейките бесни, натопорчили инструментите за парламентарна битка

Паразитните им тролове сa напълзели из целия интернет и изключително ФБ, с цел да сеят опорки, а те самите вършат същото от трибуната на Народното събрание. 

Новото е, че смениха тона. Преди се опитваха да бъдат апокалиптично съществени, в този момент се пробват да се вършат на занимателни и смешни, ръсейки мозък с подигравка и каквото там си фантазират, че е възприятие за комизъм. Правят се на комедианти, сиреч. Ама не им се получава. И за клоуни не стават, като ли за комедианти. 

Единственото смешно, което могат да генерират в действителност, са опитите им да бъдат сериозни… е, тогава са в действителност смешни. През останалото време – просто жалки. 

Сà, тъкмо Тошко Джудаса да наскърбява някого на „ дребен “ е същото като Копейката да наскърбява на „ пай “, нали някак си… 

… не върви. 

Че дори Три В Едно е съумял да се самоопредели; или другояче казано: с три думи, които употребява за засегнатост на ген. Атанасов, е съумял да се самопростреля, да презареди, да се самопростреля отново, да презареди отново и още един път да се самопростреля. 

Нарекъл го е (как ги е избрал и трите така…?): „ презрян дребен измамник “. Как е нацелил ТОЧНО трите, които него самия си го разказват по този начин добре? Жалък. Малък. Лъжец. Тошко. 

Какво нещо е подсъзнанието, а?

А Къстадин Копейкин, a.k.a. късата копейка, бил споделил, че ПП-ДБ се мазнят и кланят на Движение за права и свободи. Точно той – господин Платен Протест, на който партията-майка пращаше рейсове с протестиращи до обратен тласък, когато трябваше да се смъква кабинета „ Петков “. 

Вчера същите тия се подиграваха на пациентите с избрани болести и потребности, тъй като равнището „ детската градина “ е най-високото, до което мозъците им доближават (при Тошко е и чисто ръстово, де…). И се хилеха с кривите си физиономии, пляскаха се по краката, радваха се на личните си остроумности, до момента в който всички в близост ги гледаха смълчани, в ступор и учудване от новото дъно. Много обичам хората, които сами и единствено те си се радват на смешките… малко наподобяват на хората, които сами си харесват постовете във Facebook, когато никой различен не им ги лайква.

Какво, мислите си, че е тъпо? Не знам, те си се харесват…

Когато за Копейкин си направиха смешка, че му е къса пешката, той се разпени, почервеня, пяна му мазета по устата, от ушите – дим, не можело по този начин, вика, да се държат народните представители от трибуната, да се въздържали, било невъзпитано. Да, добре. А той и неговите миньони са върхът на парламентарната класа, нали? Не стопират да се гаврят от същата естрада и това е обикновено, и това е добре, и това е в реда на нещата. Че дори и един се изплю там. 

Ясно ни беше, че е двуличник, но не ни беше ясно, че е толкоз тесногръд и озлобен, тънкообиден и с толкоз плесенясало възприятие за комизъм – не може да отговори уместно на остроумни майтапи, знае единствено да се заяжда и да мята вербални àкита, като в зоопарк. 

За страдание, тия са огледало на желанията на българския народ. Пожелаха тлъстина, чалга, миризма на пот и немито, кисело зеле, сланина и цървули в Народното събрание, гласоподаваха си за тях и си ги получиха. 

След като на хората им е значимо народните представители да ги „ забавляват “ и гласоподават за клоунада, а когато в Народното събрание попаднат съществени хора, ги плюят, че са доста „ скучни “ или „ смотани “…

… считам, че равнището е изцяло и безусловно справедливо. Искам да подчертая и да акцентира на думата „ справедливо “. 

Когато в русия на власт пристигна путин, в някогашните спътници (винаги употребявани като опитни площадки за нови дивотии, в това число и нови отрови) тестваха инсталирането на популисти и простаци във властта. Малко по-късно у нас пристигна „ царя “ (много се надявам да разбирате за какво са кавичките), той повлече след себе си и младия корпулентен „ предприемач “ (същата работа с кавичките и тук, нека следите ритъма), а с тях се конфигурира и баце. И с това се постави завършек на интелигентите в политиката и се появи новия политически модел. На хората им хареса. 

Оттогава мина доста време и има някои по-млади хора, които даже и не помнят да е имало друго в политиката. Ум, желая да кажа. И класа. 

А за шанс на сценаристите, напълно малко по-късно се появиха обществените медии и рупорът на тъпотата стана великански. Щом всеки, до момента чудил се по какъв начин да даде изява на душевното си и интелектуално кьопоолу, се добра до естрада, реши, че щом мнението му е очевидно от всички и стои паралелно до мнението на професора и учения даже, то то е значимо и той е важен. 

След като опитът им беше сполучлив, го разпространиха и в други страни и надлежно светът получи Brexit, оранжевия мини-мусолини Тръмп, неонацита с локална власт в Германия, крайни популисти в Бразилия, Аржентина, Нидерландия, Англия. 

Използвайки това новозаредено с керосин тупоумие на тълпата, те усетиха, че им идва дюшеш да популяризират и популяризират тъпотия и нецензурност. Но да се върнем на родна почва. Fast forward 15-20 години от оня миг и имаме, каквото имаме в днешния ни парламент. 

И тая вкисната съветска салата, която съставлява интелектуалният напор на „ комедиантите “ в това Народно заседание, наподобява напряко циментирана там, тъй като не се виждат знаци за това тълпата гласуващи да си разсъни и втората мозъчна клетка и да се сети, че има разлика сред цирк и парламент и е хубаво да не праща клоуните в Народното събрание. 

____________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР