Паранормален изследовател купи плашеща къща, проучвана от Ед и Лорейн

...
Паранормален изследовател купи плашеща къща, проучвана от Ед и Лорейн
Коментари Харесай

Кори Хайнцен купи плашеща къща, проучвана от Ед и Лорейн Уорън




Паранормален откривател купи плашеща къща, проучвана от Ед и Лорейн Уорън. Американският паранормален откривател Кори Хайнцен (Cory Heinzen) закупува остаряла дървена къща, издигната през 18 век, която от дълго време има славата на населявана от духове постройка. Тази къща се намира в отдалечена провинция в Роуд Айланд (Rhode Island). Построена е през 1736 година и е била владеене на семейство Перон (Zona666.com). През 70-те години на предишния век се заговорило за призраци, които живеят в къщата. Известните откриватели Ед и Лорейн Уорън са идвали тук в тези години, с цел да учат паранормалната интензивност.



Според Кори и брачната половинка му Дженифър, те незабавно се влюбили в тази къща и скоро самите те почнали да чуват странни звуци и писъци. Една вечер, те се събудили от мощен звук. Пред прозорците като че ли имало огромна навалица от хора, които скачали, викали и стреляли с пушки. Но, когато Кори изскочил на открито, там нямало никой. Четете още: Селекция от необясними и плашещи видео клипове (видео)



Ед и Лорейн Уорън са изучавали паранормалната интензивност на къщата Друго паранормално събитие, на което Кори станал очевидец, била “черна мъгла ”, която се местела от едната стая в другата. Тогава Кори чул по какъв начин някой стъпва по пода, неидентифициран глас в стаите и блъскане по стените. А някой постоянно си “играел ” с бутоните за осветяване.



Изследователят споделя: “Тези неща се случват тук всеки ден. Например, картини падат от стените и леко летейки се спускат към пода, без да трансформират отвесното си състояние. ”



Всички тези феномени обаче не са толкоз плашещи. През 1977 година, предходната собственица на къщата, госпожа Перон, една заран се събудила и се ужасила, когато видяла остаряла жена в сива рокля, висяща над леглото й. Така че Кори и брачната половинка му имат какво още да видят …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР