Парадоксалното е, че сега ще помолим за подпис дори и

...
Парадоксалното е, че сега ще помолим за подпис дори и
Коментари Харесай

ГЕРБ: Разчитаме на "златния пръст" на Корнелия Нинова, за да развалим лошите приватизационни сделки

Парадоксалното е, че в този момент ще помолим за автограф даже и член на тези противозаконни приватизации, а точно Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила. Тя е главен приватизатор. Разчитаме на "златният пръст " на Корнелия Нинова, с цел да съберем подписите за нашето предложение да отпадне отминалостта за следствие на приватизационните покупко-продажби. Това съобщи Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е... към профила на конференция на ГЕРБ. Участие с нея взеха ръководителят на правната комисия Данаил Кирилов и депутатът Тома Биков.

Имаме декларацията на Нинова за владение на над 5500 акции в "Техноимпекс ". През 2005 година тя има 7200 акции, саморъчно подписани от нея. От делларацията й е Сметната палата, когато е освободена като зам.-министър, тя показва, че има над 65 000 лева от продажбата на акции в "Техноимпекс ". Нинова е влезнала в борда и на друга държавна компания - "Техноимпортекспорт ", на 30 юни 1997 г, разкри още Атанасова.

Приватизацията е директно обвързвана с битката с корупцията, бяха осъществени голям брой закононарушения, изследвахме решение номер 12 от 2016 година, по отношение на изменението на Наказателния кодекс. Опитахме се да се съобразим с правните решения. Съобразяваме се и с идеологията на Българска социалистическа партия, сподели Данаил Кирилов

Има много неточности в системата, да вземем за пример неналичието на надзорен орган, които да приготвя и изключва тези приватизиционни пропуски. Друга неточност е и изключването на надзор и анекс. Така се е намалявала цената на приватизационни покупко-продажби. РМД-тата не са стартирали при еднакъв условия с другите участници, добави Тома Биков.

Думата корупция е за всевъзможен тип нарушавания. Целта ни е да не позволим на тези, които са се облагодетелствали, да живеят умерено през днешния ден, съобщи още Биков.

Става въпрос и за общинска приватизация, освен за огромните държавни сдружения. Но няма да се прави друг орган от този, който е заложен в Конституцията. Да не забравяме, че правораздането се прави от съда, сподели Кирилов.

Ние благодарим на сътрудниците от Движение за права и свободи, не знаем по какъв начин са стигнали до заключения за един повсеместен работещ вид. Не сме говорили публично с тях, съобщи Биков.

Приемаме държанието на Българска социалистическа партия като медийна изява. Но сме подготвени да стигнем до край, без да мислим кой е добре или не е. По отношение на периодите - взели сме като за начало на приватизационни покупко-продажби 1992 година Макар, че дотогава няма кой знае каква интензивност в приватизицията. В следствията ще влязат и времето, презкоето управляваше ГЕРБ, разкри още Кирилов.

Не изключваме в границите на дебата, в случай че има проблем за някого, да оставим срокът отворен. Необходими са минимум 60 гласа от Народни представители. Ще внесем закона, когато сме подготвени, нямаме периоди.Стартираме с най-пълната поддръжка от депутати, приключи Данаил Кирилов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР