Парадоксално - сблъсъкът между ЦСКА и Берое от Първа лига,

...
Парадоксално - сблъсъкът между ЦСКА и Берое от Първа лига,
Коментари Харесай

Магията на Първа лига! ЦСКА - Берое бе забавен заради много публика, накараха двата клуба да подпишат декларация за ВАР!

Парадоксално - конфликтът сред ЦСКА и Берое от Първа лига, не можа да стартира в в началото оповестения час, тъй като в Сектор " А " на стадион " Христо Ботев " в Благоевград имаше доста хора...А това не позволяваше на технологията по установяване на засада да действа обикновено. 

Така основният арбитър Димитър Димитров беше подложен пред странна обстановка, в която стартира да организира незабавни диалози с представители на двете управления, а също по този начин и делегата на дуела от деветия кръг.
 Снимка 683401
Източник:

В последна сметка, завладяващият мач сред ЦСКА и Берое стартира след подписването на специфична декларация от двата състава! До такава обстановка се стигна, откакто уредниците на дуела не можаха да обезпечат нужното пространство, посредством което системата ВАР да действа по най-благоприятен метод.

Така админът Стойко Сакалиев и сътрудника му от Стара Загора поставиха подписите си под особено заявление, с което се съгласиха, че одобряват ВАР да работи единствено тогава в тази среща, когато може...
 ЦСКА - Берое 0:0, дуелът стартира с 10 минути забавяне онлайн
ЦСКА - Берое 0:0, дуелът стартира с 10 минути забавяне

Вижте избраниците на двамата старши-треньори
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР