Парадокс е, че аз воювам с Вас за Вашето здраве.

...
Парадокс е, че аз воювам с Вас за Вашето здраве.
Коментари Харесай

Министър Ангелов към културни дейци: Парадокс е, че аз воювам с Вас за Вашето здраве

Парадокс е, че аз водя война с Вас за Вашето здраве. Парадокс е, че би трябвало да увещавам всеки, че желая да опазя здравето и живота му. За мен това е най-важното. Аз не желая да бъда обичан или одобряван, аз желая да бъда потребен за всеки обособен български жител и дружно да преминем през това тестване COVID-19 ”. Това сподели министърът на опазването на здравето професор, който одобри на среща протестиращите представители на Съюза на организациите за любителско изкуство (СОЛИ). На диалозите участва и министърът на културата Боил Банов.
Ангелов изясни на представителите на танцови и музикални школи, че въвеждането на всички противоепидемични ограничения се случва след изчерпателен разбор на заболеваемостта , както и на данните от Европейския център за профилактика и надзор върху болесттите, а задачата е само запазване здравето на хората. При спад в броя на заболелите от ковид под 120 на 100 000 души население и задържане на наклонността, ще се мисли за разхлабване на настоящите противоепидемични ограничения. " Ще се работи и в противоположна посока. При ново увеличение на заболелите, ограниченията ще се стягат ", акцентира здравният министър. „ Винаги съм подготвен за разговор, тъй като надълбоко имам вяра, че културата и изкуството са това, което избавя човешкия дух . Знам, че не може всички да са удовлетворени от въведените ограничения, само че няма да спра да диря консенсуса, тъй като единствено дружно и с схващане за спазването им, ще можем да спечелим борбата с COVID-19 ”, добави министър Ангелов.
 Костадин Ангелов: Има нарушаване в Сандански на реда за имунизации Костадин Ангелов: Има нарушаване в Сандански на реда за имунизации
Редът за имунизации на българските жители е нарушен. Това демонстрира инспекцията, разпоредена през вчерашния ден от здравния министър проф. Костадин А...
В края на срещата участниците се сплотиха към тезата, че разговорът сред тях би трябвало да продължи, с цел да се намерят най-правилните решения за всички. Министърът на културата Боил Банов предложения представителите на СОЛИ на 26-ти януари, с цел да обсъдят параметрите по бъдеща стратегия в поддръжка на танцовите школи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР