Парад на Червения площад за Деня на победатаОбвини западните елити

...
Парад на Червения площад за Деня на победатаОбвини западните елити
Коментари Харесай

Путин: Срещу Русия отново се води истинска война

Парад на Червения площад за Деня на успеха
Обвини западните елити в разпространяване на русофобия

Участваха над 8000 бойци, демонстрираха страховитите ракети “Ярс ”

Днес цивилизацията още веднъж се намира в решителен, повратен миг. Срещу нашата татковина още веднъж се води същинска война, само че ние дадохме отпор на интернационалния тероризъм, ще защитим жителите на Донбас, ще подсигуряваме нашата сигурност. Това съобщи съветският президент Владимир Путин при започване на днешния церемониал на Червения площад в Москва по случай Деня на успеха над нацистка Германия.

Държавният глава бе безапелационен, че за Русия “няма вражески, враждебни нации нито на Запад, нито на Изток ”.

“Смятаме, че всяка идеология за предимство е по своята същина отвратителна, незаконна и смъртоносна. Но западните глобалистки елити не престават да приказват за своята изключителност, да разделят обществата, да предизвикат кървави спорове и преврати, да сеят злоба, русофобия, нападателен шовинизъм, унищожават фамилните, обичайни полезности, които вършат индивида човек ”, уточни Путин.

И разкритикува тези елити, които “изглежда са не запомнили до какво доведоха безумните желания на нацистите за международно владичество ”. “Те не помниха кой разгроми това страшилище, тотално зло, кой се изправи като стена за родната си земя и не пожали свои животи за освобождението на народите в Европа ”, отсече съветският президент.

Той напомни, че в редица страни “безжалостно и невъзмутимо ” унищожават мемориали на руски бойци и основават фетиш към нацистите и техните помагачи, което дефинира като “престъпление ”.

“Тяхната цел, и това не е нищо ново, е разпадането и заличаване на нашата страна, да зачеркнат резултатите от Втората международна война, дефинитивно да пречупят системата на световната сигурност и интернационалното право, да задушат всевъзможни суверенни центрове на развиване ”, означи Путин.

Президентът уточни, че несъразмерните упоритости и високомерието постоянно се трансформират в нещастия и това е повода за злополуката, която претърпява в този момент украинският народ, който станал “заложник на държавен прелом и въведен на неговата основа незаконен режим ”.



Междуконтиненталните балистични ракети „ Ярс ”, способни да носят нуклеарен заряд, бяха гвоздеят на парада на Червения площад за Деня на успеха.

Речта на Путин бе последвана от церемониал, в който участваха над 8000 бойци, измежду които и 530 бойци, учасващи в специфичната военна интервенция в Украйна, както я назовава Русия. По традиция механизираната колона на парада бе предвождана от “танка на успеха ” Т-34 (от времето на Втората международна война). Демонстрирани бяха ракетни комплекси “Искандер ”, зенитни ракетни комплекси С-400 “Триумф ”, а гвоздеят на парада бяха междуконтиненталните балистични ракети “Ярс ”, способни да носят нуклеарен заряд.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР