Пъпната връв на ГЕРБ е с Европа и Америка. Това

...
Пъпната връв на ГЕРБ е с Европа и Америка. Това
Коментари Харесай

Борисов: Що за глупост? Пъпната връв на ГЕРБ е с Европа и Америка

Пъпната шнур на ГЕРБ е с Европа и Америка. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред членове на партията в онлайн лъчение в страницата си.

Сутринта чух ГЕРБ да се откажели от пъпната шнур с Гешев. Що за нелепост? Пъпната шнур на ГЕРБ е с Европа и с Америка, с ЕНП, с ХСС, с ХДС, с най-големите партии в Европа ", добави Борисов.

Повод за коментара му са изявления от страна на представители на „ Продължаваме Промяната “ за опциите за сформиране на кабинет.



„ Чисто на практика им споделих по какъв начин може да се излезе от рецесията и да се направи държавно управление, без да се нанасят даже вреди на обособените партии, всеки, който мисли, че може да бъде виновен пред хората, тъй като единствено преди седмици минаха изборите и народът се произнесе ясно и тъкмо. Само за шест месеца партията на смяната загуби близо 200 000 гласоподаватели и два съдружни колегата – Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия “, уточни Борисов.

" Предлагам авансово първо специалистите да приготвят диалог, в който аз, те и който желае ще седнем да утвърдим това, което се приказва ", добави водачът на ГЕРБ.

Бойко Борисов изчете шестнадесетте целта на „ Продължаваме Промяната “ и прикани парламентарната група на ГЕРБ да ги поддържа, в случай че решат.

„ Въвеждане на механизъм за следствие на основния прокурор – подкрепете техния закон ви апелирам “, уточни Борисов. Ние нямаме от какво да се тормозим. Подкрепяме тази точка наложително, с цел да не могат да приказват, че ние надали не ние не желаеме да се проверява – основният прокурор е човек като всеки един, той не е Господ. Ако сгреши, несъмнено, че би трябвало да има кой да го проверява, сподели още водачът на ГЕРБ.

Борисов благодари на политическите партии, които гласоподаваха държавното управление да форсира процеса на приемането на еврото.

Отзвукът в Европа за решението на Народното събрание е голям. Ще видите и че за Украйна ще се одобри с овации от демократичния свят. Не се опасявайте – няма да вкараме България във войната. Така че, ние ще бъдем там, където е демократичният свят и това е вярно, добави още Бойко Борисов. 

" Ние търсим сериозен диалог. Защото, в случай че вършим опити, би трябвало всички да носим политическа отговорност ", добави още водачът на ГЕРБ. 

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР