Папи Ханс се оказа голям палавник в леглото. Един от

...
Папи Ханс се оказа голям палавник в леглото. Един от
Коментари Харесай

Папи Ханс-супер палав за тройка в леглото

Папи Ханс се оказа огромен палавец в леглото. Един от феновете му непосредствено го попита в Instagram дали е правил тройка, а Папи отвърна: "Аз съм доста своеволен " и по този начин призна, че няма табута в леглото. Скандалният реализатор и композитор не скри, че го притеглят дами с огромни гърди, без значение дали са силиконови или естествени.

Откакто е станала прочут, изпълнителят се радва на огромно женско внимание, само че самият той не желае никой. "Всички те желаят, само че ти не искаш никой. Малко ей такова става. Окей де, вършим изключения “, откровеничи изпълнителят. Феновете му зададоха и въпроса какво вижда в огледалото. Папи Ханс обаче показа, че от години е спрял да се гледа в огледалото и да се следи. "Уплаших се, че ставам прекомерно суетлив, а мъжът не би трябвало да е ", написа той.

Сега поглеждал към огледалото, с цел да види дали има потребност да смъква или качва килограми. Що се отнася до поддържането на форма пък, изпълнителят призна, че към този момент го мързи да се занимава с домашни тренировки и сега тренира само навън с другари. А дали Папи Ханс се усеща благополучен? "Главозамайващото благополучие не може да е константа, то е краткотрайна еуфория.

Щастието е тихичко, спокойничко и пълничко от вътрешната страна, назовава се удовлетворение ", разяснява той, само че добави, че се дефинира като супер благополучен, като по този начин удари по някогашната си Дара, която издаде няколко доста добре признати песни
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР