Папи Ханс и любимата му Сара Драгулева се женят днес!

...
Папи Ханс и любимата му Сара Драгулева се женят днес!
Коментари Харесай

Папи Ханс обяви, че се жени

Папи Ханс и обичаната му Сара Драгулева се женят през днешния ден! Това показа самият музикант в обществената мрежа. Дали думите му са истина обаче почитателите са разколебани. " Днес се бракосъчетавам. И излиза новата ария - " Ненаситна ", написа изпълнителят на " Секс ".

Според едни по този метод Папи желае да промотира новото си парче. Според други пък Константин Трендафилов, както е същинското име на музиканта, в действителност е подготвен да се врече във безконечна честност на сексапилната си половинка Сара. Музикантът и актрисата са дружно повече от 2 години. Двамата минаха през няколко раздели по думите на медиите, но все пак любовта им е по-силна от всичко и най-после се събират.

Истината обаче е, че в новото видео на Папи Ханс той и Сара в действителност влизат в ролята на младоженци. Музикантът е облечен в грациозен бял костюм, а булката е с обичайна за мотива рокля. Над двамата пък летят пачки пари, както се случва на редица сватби. В същото време се оказва, че вторият ерген на България - пианистът Евгени, е зает с парчето на Папи. По какъв тъкмо метод, не излиза наяве. Ала е видно, че Евгени и артистът са близки другари.

" Това ще е определението на публиката, един път чуят ли песента ", споделя пианистът за новото парче на изпълнителя " Ненаситна ".

Във вторник вечерта пък Папи се появи на втория народен митинг под наслов " Няма да мълчим ". Редица хора се стекоха по централните места в огромните градове, откакто нескрито изплува чудовищната история с 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе обезобразена с макетното ножче, бита и остригана, напомня Hot Arena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР