Папи Ханс и любимата му Сара Драгулева се женят днес!

...
Папи Ханс и любимата му Сара Драгулева се женят днес!
Коментари Харесай

Папи Ханс се жени днес

Папи Ханс и обичаната му Сара Драгулева се женят през днешния ден! Това показа самият музикант в обществената мрежа. Дали думите му са истина,обаче, почитателите са разколебани. " Днес се бракосъчетавам. И излиза новата ария - " Ненаситна ", написа изпълнителят на " Секс ".

Според едни по този метод Папи желае да промотира новото си парче. Според други пък Константин Трендафилов, както е същинското име на музиканта, в действителност е подготвен да се врече във безконечна честност на сексапилната си половинка Сара. Музикантът и актрисата са дружно повече от 2 години. Двамата минаха през няколко раздели по думите на медиите, но все пак любовта им е по-силна от всичко и най-после се събират.

Истината обаче е, че в новото видео на Папи Ханс той и Сара в действителност влизат в ролята на младоженци. Музикантът е облечен в грациозен бял костюм, а булката е с обичайна за мотива рокля. Над двамата пък летят пачки пари, както се случва на редица сватби. В същото време се оказва, че вторият ерген на България - пианистът Евгени, е зает с парчето на Папи. По какъв тъкмо метод, не излиза наяве. Ала е видно, че Евгени и артистът са близки другари.

" Това ще е определението на публиката, един път чуят ли песента ", споделя пианистът за новото парче на изпълнителя " Ненаситна ".
 Музикантът може да стане женен мъж още през днешния ден Музикантът може да стане женен мъж още през днешния ден


Във вторник вечерта пък Папи се появи на втория народен митинг под наслов " Няма да мълчим ". Редица хора се стекоха по централните места в огромните градове, откакто нескрито изплува чудовищната история с 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе обезобразена с макетното ножче, бита и остригана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР