Папараци на „Уикенд” изловиха Явор Бахаров да пие бира от

...
Папараци на „Уикенд” изловиха Явор Бахаров да пие бира от
Коментари Харесай

Явор Бахаров пие от сутринта на плажа

Папараци на „ Уикенд” изловиха Явор Бахаров да пие бира от 9.30 часа на плажа в Царево. След 3-4 бутилки питие настроението му очевидно се усъвършенства и Явор реши, че е време да поплува. Явно Бахаров бе не запомнил банския си костюм, тъй като влезе във водата единствено с долното си долни дрехи.

Както си беше с боксерките, той цопна във водата. Развеселен, почерпеният Явор се закачаше с близките и дори се опита да отмъкне надуваемия пояс на едно хлапе, намиращо се покрай него.

Момченцето се уплаши и побърза да се отдалечи. Залитайки, Бахаров излезе от морето и се омота в забрадка. Някой от присъстващите на плажа го разпознаха и го обсъждаха не чак толкоз безшумно.”Пак е пийнал и друсан. Как не го е позор?”, цъкаха с език жителите. След като пие още бира, Бахаров и приятелите му, отпред с Бойко Кръстанов, се насочат за Лозенец. Там артистът спретва скандал на водач на камион, цялостен със стока, който препречва пътя на автомобила.

Явор за малко не стигна до пердах с лидера.”Разкарай се от тука, бе кретен”, викам с цялостно гърло по-малкият брат на Захари Бахаров. Той шляпаше необут по пътя, тъй като с изключение на банския, бе не запомнил и обувките си. Бойко Кръстанов съумява да го вразуми, с цел да не се стигне до по-страшни подиуми, споделя „ Уикенд”. На Hotnews.bg усещане направи, че артистите са без Рая Пеева и Виттория Николова.

Бойко се раздели с Виттория още преди близо три години, само че след това стоплиха връзките си за малко. Явно обаче разлъката сред тях този път е вечно. Същото се отнася и за репортерката на „ Преди обед”, която не можа да издържи на лютия манталитет на дребния Бахаров и на любовта му към чашката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР