Папараци на „Уикенд” изловиха Явор Бахаров да пие бира от

...
Папараци на „Уикенд” изловиха Явор Бахаров да пие бира от
Коментари Харесай

Явор Бахаров пие от сутринта

Папараци на „ Уикенд” изловиха Явор Бахаров да пие бира от 9.30 часа на плажа в Царево.След 3-4 бутилки питие настроението му очевидно се усъвършенства и Явор реши, че е време да поплува. Явно Бахаров бе не запомнил банския си костюм, тъй като влезе във водата единствено с долното си долни дрехи. Както си беше с боксерките, той цопна във водата. Развеселен, почерпеният Явор се закачаше с близките и дори се опита да отмъкне надуваемия пояс на едно хлапе, намиращо се покрай него.



Момченцето се уплаши и побърза да се отдалечи. Залитайки, Бахаров излезе от морето и се омота в забрадка. Някой от присъстващите на плажа го разпознаха и го обсъждаха не чак толкоз безшумно.”Пак е пийнал и друсан. Как не го е позор?”, цъкаха с език жителите. След като пие още бира, Бахаров и приятелите му, отпред с Бойко Кръстанов, се насочат за Лозенец. Там артистът спретва скандал на водач на камион, цялостен със стока, който препречва пътя на автомобила.



Явор за малко не стигна до пердах с лидера.”Разкарай се от тука, бе кретен”, викам с цялостно гърло по-малкият брат на Захари Бахаров. Той хляпаше необут по пътя, тъй като с изключение на банския, бе не запомнил и обувките си. Бойко Кръстанов съумява да го вразуми, с цел да не се стигне до по-страшни подиуми, споделя „ Уикенд”. На Hotnews.bg усещане направи, че артистите са без Рая Пеева и Виттория Николова.



Бойко се раздели с Виттория още преди близо три години, само че след това стоплиха връзките си за малко. Явно обаче разлъката сред тях този път е вечно. Същото се отнася и за репортерката на „ Преди обед”, която не можа да издържи на лютия манталитет на дребния Бахаров и на любовта му към чашката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР