Папарашка снимки уловиха как Селена Гомес бива арестувана, докато на

Папарашка снимки уловиха как Селена Гомес бива арестувана, докато на ...

Селена Гомес - окървавена и арестувана


Папарашка снимки уловиха как Селена Гомес бива арестувана, докато на гърдите ѝ се разпростира огромно кърваво петно. Кадърът е направен на снимачната площадка на поредицата на звездата - "Само убийства в сградата". Криминалният сериал ще бъде излъчван в стрийминг платформата Hulu, a Гомес освен актриса, е и продуцент, предава E!Online.

В поредицата участват още Мартин Шорт и Стив Мартин, които влизат в ролите на непознати, луди по крими жанра, опитващи се да разрешат истинско убийство в сградата, в която живеят.

Това е първата телевизионна роля за Селена Гомес след Дисни сериала "Магьосниците от Уейвръли Плейс", където тя изигра тийнейджърката Алекс Русо. Като продуцент обаче това съвсем не е първият път, в който тя застава зад камера. Гомес е продуцент на изключително успешния сериал на Netflis - "13 причини защо", както и на филма "Галерия на разбитите сърца".

Колегата ѝ Стив Мартин вече похвали представянето ѝ пред камера: "То е богато и зряло. Научила се е да не преиграва, когато е необходимо. Солидна е в това, което прави.", разкри той.

Източник: fakti.bg