Папапа и Матушката направо се ожениха! Това пише в свой

...
Папапа и Матушката

Снимка: БГНЕС/EPA/RICCARDO ANTIMIANI

Коментари Харесай

Папапа и Матушката направо се ожениха!

Папапа и Матушката напряко се ожениха! Това написа в собствен коментар журналистът Иво Инджев относто последните мнения на Франциск.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Папата и матушката се ожениха

Папа Франциск задмина папа Пий ХII в опозоряването на католицизма. Докато Пий II “само ” е премълчавал закононарушението на нацизма днешният Франциск напряко застана на страната руzките убийци с апела си към Украйна да развеe бяло знаме.

Франциск даже не се опита да прикрие пристрастието си към “по-силния ”, обявявайки Украйна за победена

Това е все едно духовник да оплаче жив човек, който се бори за живота си.

Десетки години върху облика на Пий ХII лежеше основателното подозрение, че с мълчанието си за нацистките закононарушения, за които е знаел най-малко от 1942 година, се е трансформирал в нацистки съизвършител. В последна сметка се потвърди, че в действителност е знаел. Но и без съответните писмени доказателства, появили се в последно време, би било необикновено да не е бил осведомен посредством мрежата от секрети осведомители, чиито сведения под формата на отчети са с стичали във Ватикана. Ето за какво опитите да бъде канонизиран като светец не престават да удрят на камъка на бездушието на каменното му сърце.

Освен всичко друго 86 годишният Франциск потвърди, че в никакъв случай не е късно да се опозориш. А е по -важно с какво име ще си отидеш от този свят, в сравнение с с каквото си дошъл- най-малкото тъй като не си го избирал самичък след раждането си, до момента в който изборът по какъв начин да те запомнят си е персонално твой.

Очаквам прилив на новопокръстени католици от средите на рашистите, които така и така обичат да са “по католици от папата ”

Нищо чудно и самият водач на православието, за какъвто се има Путлер, да похвали новодошлия на неговите позиции папа Франциск.
Папапа и Матушката напряко се ожениха!

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР