Папа Франциск ще получи един милион щатски долара за благотворителна

...
Папа Франциск ще получи един милион щатски долара за благотворителна
Коментари Харесай

Предложиха на папата $1 млн., ако стане веган

Папа Франциск ще получи един милион щатски $ за благотворителна организация по негов избор, в случай че стане веган през великденските пости. Инициативата е на интернационалната акция “Един милион $ ”, която се води от 12-годишната Дженесис Бътлър с поддръжката на световноизвестни музиканти и артисти, съобщи Директива за птиците, представена от Дарик. Дженесис Бътлър живее в Калифорния и разказва себе си като покровителка за правата на животните и веганка, написа Нова Варна. 

``
реклама

“Призоваваме папа Франциск да помогне за опазването на планетата, като насочи вниманието към опустошителното влияние на отглеждането на животни, ” споделя младата активистка на клип в уеб страницата на акцията. Ако стане веган по време на великденските пости, папата “ще даде образец по какъв начин нашата планета да стане по-устойчива. 

Присъединете се към нас и противодействайте на изменението на климата, като измененията своята диета, ” споделя още Бътлър. Веганската самодейност “Един милион $ ” е подкрепена от английския битъл Пол Маккартни, американския музикант Моби, актьорите Уди Харелсън и Хоакин Финикс, наред с доста други. Дарението от един милион ще бъде предоставено от интернационалната фондация “Блу Хърайзън ” – благотворителния клон на американска компания за стволови кафези.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР