Папа Франциск похвали днес младите хора за техните усилия в

...
Папа Франциск похвали днес младите хора за техните усилия в
Коментари Харесай

Папата към младите: Бъдете критичната съвест на обществото

Папа Франциск похвали през днешния ден младежите за техните старания в отбрана на околната среда и ги насърчи да бъдат " сериозната съвест на обществото ", съобщи Асошиейтед прес.

Той отслужи литургия в базиликата " Свети Петър ", цялостна със стотици млади вярващи. Поводът е Световният юношески ден, отбелязван през днешния ден от.
" Кликни, с цел да се молиш ": Мобилното приложение за връзка с Папа Франциск
Приложението " Кликни, с цел да се молиш " се възобновява, заяви Ватиканът, позволявайки на повече вярващи католици да " свържат молитвата си...

" На вас е предоставена вълнуващата, само че и сложна задача да бъдете изправени, до момента в който всичко като че ли се разпада ", сподели папа Франциск.

Светият отец благодари на младите за всякога, когато те " развиват фантазията за братството "... " борят се за уважаване на достолепието на уязвимите и популяризират духа на солидарността и шерването ".

" В един свят, който, който е податлив да задушава великите хрумвания, вие не сте изгубили способността да мечтаете ", сподели още Франциск и насърчи младите да бъдат сериозната съвест на обществото.

 
Меркел се сбогува с папа Франциск и с Марио Драги
Ангела Меркел беседва с папа Франциск за финален път в качеството си на канцлер на Германия, заяви Ройтерс, представена от БНР. Проща...

 

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР