Папа Франциск е ужасен от тежката автобусна катастрофа в България.

...
Папа Франциск е ужасен от тежката автобусна катастрофа в България.
Коментари Харесай

Папата скърби и се моли за жертвите на катастрофата в България

Папа Франциск е ужасяващ от тежката автобусна злополука в България. Новината за пътния случай надълбоко го е натъжила, се споделя в съболезнователна депеша, изпратена до президента на Република Северна Македония Стево Пендаровски и подписана от държавния секретар на Ватикана кардинал Пиетро Паролин.

Светият отец скърби и се моли

В мислите си папата е дружно най-много с околните на починалите при злополуката 12 деца, а в молитвите си – и с ранените и фамилиите на жертвите, се споделя в посланието. Припомняйки по-специално починалите деца, папа Франциск поверява душите на починалите на милосърдието на Всевишния и твърди скърбящите фамилии и ранените, че ще се моли за тях. " В този миг на народен печал, Негово светейшество приканва божествения благослов за разтуха и мир ", се споделя още в съболезнователната депеша.

Десетки изгоряха на автомагистралата

При трагичния случай в нощта против вторник починаха 46 души, в това число 12 деца. На връщане от Истанбул рейсът, пренасящ туристи от Северна Македония, катастрофира и се възпламени на автомагистрала " Струма ". Властите проверяват аргументите за случая.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР