Папа Франциск е бил в безсъзнание, когато е бил преди

...
Папа Франциск е бил в безсъзнание, когато е бил преди
Коментари Харесай

Папата казал, че е можело да умре преди две седмици

Папа Франциск е бил в безсъзнание, когато е бил преди две седмици с бронхит, и е можело да почине. Това сподели италианец, за който се твърди, че беседва постоянно със Светия отец и че последно е общувал с него в събота.

86-годишният папа беше откаран в римската болница " Джемели " на 29 март и изписан три дни по-късно. Той изглеждаше в положително здраве, до момента в който ръководеше Великденските тържества през цялата предходната седмица.

Микеле Фери от централния италиански град Пезаро сподели пред " Ройтерс ", че папата е звучал по-добре в последния им диалог спрямо диалога им през януари. " Той изглеждаше доста изтощен (тогава) ", сподели Фери.

Фери удостовери думите си пред италианския районен вестник Il Resto del Carlino да цитира папата, който му споделил: " Още няколко часа и не съм сигурен, че щях да съм тук, с цел да опиша какво се случи ".

" Казах му: в действителност ни изплашихте! ", разяснява в този момент Фери.

Фери е необятно представен в италианските медии като човек, който приказва постоянно с папата, защото Франциск за първи път се обадил да го утеши след гибелта на брат му, погубен при грабеж преди десетилетие.

Известно е, че папата поддържа дребен лист с хора, на които постоянно се обажда, постоянно откакто ги утеши след нещастия. Ватиканът в никакъв случай не удостоверява имената им, само че не отхвърля, че папата е разговарял с Фери.

Миналата седмица папата беше задоволително добре, с цел да управлява всички великденски тържества като се изключи вечерната работа на Разпети петък навън в Рим, която Ватикана сподели, че е пропуснал заради извънредно студеното време.

Франциск страда от редица болести, в това число проблем с коляното, което пречи на способността му да върви. На млади години в Аржентина част от единия му дроб е отхвърлен заради заболяване.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР