ПАОК няма да играе на финала за Купата на Гърция,

...
ПАОК няма да играе на финала за Купата на Гърция,
Коментари Харесай

Издънка: Десподов изпусна решаваща дузпа и ПАОК няма да играе на финал за купата

ПАОК няма да играе на финала за Купата на Гърция, макар че бе на секунди от героизъм в реванша против Панатинайкос от полуфиналите.

Кирил Десподов пропусна решаваща дузпа, с която щеше да прати тима си на мача за трофея.

След 0:1 на собствен терен в първия мач, ПАОК обърна нещата в Атина. Андриа Живкович вкара в 72-рата минута и изравни общия резултат, а с това прати мача в продължения. В 74-ата минута като запаса на терена се появи и Десподов.

В спомагателните 30 минути ПАОК удари още веднъж - Томаш Кежиора вкара за 0:2 в 105-ата минута и гостите от Солун допираха финала.

Но в деветата минута на добавеното време след 120-те се намеси Димитрис Лимниос, който вкара за Панатинайкос и прати дуела на дузпи.

Там Шпорар изпусна още първото осъществяване за домакините, а ПАОК осъществя четири подред, с цел да пристигна ред на Десподов, който с удара си пращаше гостите на финала. Но вратарят на противника Драговски избави удара му и дузпите продължиха.

Изпусна и Лимниос, само че Оздоев също не съумя да прати ПАОК на край. И отново мачбол за гостите, само че Кастро също не сполучи от 11-те метра, а по-късно пристигна и моментът на Панатинайкос.

Реализира Шенкевелд, изпусна Самата и с 6-5 при дузпите отборът от Атина отива на мача за трофея.

Там противник ще е АЕК или Панатоликос.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР