Паниката в Сливен не е поредната дигитална щуротия. Това заяви

...
Паниката в Сливен не е поредната дигитална щуротия. Това заяви
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Паниката в Сливен не е поредната дигитална щуротия

Паниката в Сливен не е следващата цифрова дивотия. Това съобщи пред Нова телевизия вицепремиерът Томислав Дончев във връзка създалата се нервност измежду родителите в Сливен.

По думите му има най-малко няколко претендент кмета и една политическа мощ, които имат интервенция в тази обстановка. Доколкото имам информация това е съдружен сътрудник на левицата във формата за локалните избори.

Той изясни, че тези процеси текат от няколко месеца. Тестват се няколко тематики през мрежите и тематиката с отнемането на деца удари болното място , уточни Дончев. Той напомни, че е имало опити и за основаване на други нервности, свързани със заселването на бежанци, роми и други

Според него се експлоатира с най-големите страхове на хората - децата, само че никой не си дава отговор на въпроса като ги вземе страната какво ще ги прави тези деца.

Вицепремиерът посочи, че вземането на дете е последна фрапантна мярка когато има случаи на принуждение или детето не живее в положителни условия.

По отношение на аналогията, която министър председателят Бойко Борисов направи във връзка със създавалата се обстановка в Сливен, той разясни, че това е направено, тъй като се е случило в предизборна акция.

Във връзка с идните локални избори на 27 октомври, вицепремиерът Томислав Дончев, съобщи, че ГЕРБ постоянно са взели участие във всички избори чисти.

Кампанията не стартира добре, от мръсната акция страда демокрацията, акцентира Дончев. По думите му най-после би трябвало да се избира от минимум оцапания.

По мотив държанието на Волен Сидеров в предаването " Референдум " по Българска национална телевизия, той сбито съобщи, че съдружното ръководство не е нито елементарно, нито просто. Според него все ощене е
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР