Паниката около епидемията, продължила почти година, дори не мисли да

...
Паниката около епидемията, продължила почти година, дори не мисли да
Коментари Харесай

Ирански пророк предрече, че милиарди хора ще умрат от коронавирус

Паниката към епидемията, траяла съвсем година, даже не мисли да отшумява. Наближава втората вълна на ковид. Според разнообразни прогнози ще бъде още по-опасно.

В момента близо 40 милиона души са инфектирани с ковид, от които 1,11 милиона са умряли. Смъртността не е на високо равнище, само че съгласно прогнозата на иранския оракул Салман Салехигударц, вирусът ще убие половината от популацията на света. Най-малко няколко милиарда души ще умрат, съгласно оптимистичната прогноза.

Вирусът в действителност се популяризира интензивно по света и също по този начин мутира. Например в Съединени американски щати вариантът е станал по-заразен и възможностите да го прихванете са се нараснали доста. Салман означи, че по този метод Всевишният санкционира хората за неправеден живот.

Основната просвета не вижда основна причина за суматоха, изключително като се има поради десетте ваксини, които са подложени на скорошни тествания. Няколко разработки би трябвало да бъдат ефикасни за прекъсване на разпространяването на варианта.

Хората съумяха да оцелеят през цялата година, борейки се с невидимия зложелател. Малко евентуално е нещо да се промени през идната година, в случай че, несъмнено, вирусът коренно не мутира. Експертите означават, че ще бъде допустимо светът да се върне към остарелия живот до края на 2021 година, когато всички страни ще правят всеобщо имунизиране на популацията. Сега рисковата зона са най-вече хора с цялостен куп други болести. Телата им не могат да устоят на нов удар от коронавирусната зараза.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР