Паника и ужас в Борисовата градина в София Димитър Кисьов

...
Паника и ужас в Борисовата градина в София Димитър Кисьов
Коментари Харесай

Въоръжен плаши хората в Борисовата градина


Паника и смут в Борисовата градина в София

Димитър Кисьов поставя сигнална жилетка, рисува кръстове по дърветата в парка с алена багра, закача икони, увесва медали и с револвер стреля по животни и заплашва хора. На мястото има закачени български трибагреници на назад, което съгласно пострадали на експанзията на мъжа, е знак за война. Иван е имал противен конфликт с мъжа и реши да опише за случилото се: "Действието се случва в сряда. Направих видео, откакто огромна част от напрежението към този момент спадна, тъй като към този момент бяхме викнали полиция. Децата се плашат. Има доста флагове, които са поставени на назад. Това не е неначетеност, а поръчка за война. Ние го питахме дали той е направил всичко това, а той агресира и стартира да размахва оръжие ", сподели Иван.

Друга пострадала се намеси в описа му: "Стреля по кучето ми. Мисля, че револверът му е газов. Ние незабавно реагирахме, кметът ни одобри на другия ден. Оказа се, че е имало тъжби от възпитаници и учители. Тогава той изчезна за към седмица. Сега отново е тук ", съобщи тя.

Иван продължи описа си: "Пита ме желая ли да ме простреля. Трима мъже се изправихме против него, да го питаме дали той е направил всичко това по дърветата. Тогава той извади револвера. Той употребява револвера за експанзия. Заплаши да ни гръмне, стартира да насочва револвера към нас и към приятелката ми ", съобщи Иван.

"Спасихме се, тъй като Иван се обади на полицията и той усети, че в действителност приказваме с полицията. Човекът бе въоръжен с прът и револвер ", съобщи приятелката на Иван, а той продължи: "Полицията пристигна и обстановката се успокои. Той се е оплакал от нас. Много хора обаче се тормозят, че той им написа противоположни тъжби. Полицията въпреки всичко през вчерашния ден предприе доста бързи ограничения. Хората се тормозят от неистини и контрареакции. Вижда се по какъв начин той почва да си измисля една обстановка и приказва неистини ", сподели Иван.

"Ние като поданици на квартала сме обезпокоени. Тук се разхождаме с децата. Като майка приказвам. Страх ме е да се разхождам в такава заплашителна конюнктура ", съобщи друга жена, пристигнала сега в Борисовата./Блиц

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР