Паническото купуване на гориво стана причина за политически спор и

...
Паническото купуване на гориво стана причина за политически спор и
Коментари Харесай

Дончев: Агресивната опозиция спира тока в метрото и носи ковчези пред дома на премиера

Паническото пазаруване на гориво стана причина за политически спор и взаимни обвинявания сред финансовия министър Асен Василев и Томислав Дончев от ГЕРБ. Двамата кръстосаха шпаги, поради обвиняването към МГЕРБ за проведена офанзива и че на отговорните ще се търси наказателна отговорност.

„ Днес се пошегувах, че господин Рашков би трябвало да арестува младежката организация на ГЕРБ. Пък в този момент разбирам, че то не било смешка. Ние бензиностанции нямаме. Лъжа ли е, че имаше опашки на бензиностанциите? “, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Нашата младежка организация снима и непочистените пътища през зимата. И за това ли Рашков би трябвало да ги арестува?

Според Василев виновност имал този, който спекулирал с цените, само че виновност имал и този, който снимал и фотографията му стигнала до 1 млн. индивида във Facebook.

" Агресивна съпротива е, когато се стопира токът в метрото или се носят ковчези пред дома на премиера ", акцентира Дончев.

„ Правим разлика сред всички типове рецесии и техния произход. По отношение на всяка от тези рецесии има български принос. По време на рецесията страната би трябвало да оказва помощ ", счита Дончев.

По думите му обаче това не се случва.

„ Това е проблем от предходната година. За мен е непонятен ината на държавните управления, които не направиха нищо, с цел да понижат високите сметки на предприятията. Държавата има задоволителен запас, само че по-висок Данък добавена стойност цялостни хазната. Проблем е освен, че българският бизнес изнемогва, а че може да спре “, предизвести той.

Друга тематика, по която двамата политици сблъскаха позиции бе продажбата на природен газ в късните часове.

Финансовият министър отхвърли това да е по този начин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР