Панев силно се съмнява вторият вотът на недоверие срещу правителството

...
Панев силно се съмнява вторият вотът на недоверие срещу правителството
Коментари Харесай

Владислав Панев: Ако има данни за престъпление, Йоловски и Стойно...

Панев мощно се съмнява вторият вотът на съмнение против държавното управление да мине.

 

Той изясни, че страната може би десетилетия ще бъде ръководена без началник и ще се свикне от ден на ден да има държавното управление с повече от една партия.

 

Панев добави, че ПП-ДБ не са се записали през вчерашния ден за кворум в Народното събрание, с цел да не дават глас на малцинството.

 

" Необходими са няколко дни за разбор на резултатите от локалните избори и на напрежението към тях, а по-късно работата на Народното събрание ще продължи както до момента ", счита той.

 

Владислав Панев добави, че когато Денков и Габриел съставили държавното управление, те носят и отговорност по какъв начин да се ръководят обособените министерства. 

 

Демонтажът на феодалния модел стартира с локалните избори, сигурен е Владислав Панев. Той дефинира проблемите с машинното гласоподаване сред първия и втория тур на локалните избори като много скандално.

 

Панев счита, че министърът на електронното ръководство Александър Йоловски и заместник-министърът Михаил Стойнов би трябвало да бъдат изслушани в отрасловата комисия и в случай че има данни за закононарушение, да понесат отговорност и в случай че би трябвало, да бъдат освободени.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР