Пандора не била пияна, изплакнала си зъбите с вода за

...
Пандора не била пияна, изплакнала си зъбите с вода за
Коментари Харесай

Била ли е пияна Пандора, чиято кола бе иззета след тест с дрегер ВИДЕО

Пандора не била пияна, изплакнала си зъбите с вода за уста.

Биляна Василева, известна с артистичния си псевдоним Пандора, твърди, че не е употребявала алкохол на 15 август, когато бе спряна от екип на полицията и тествана с дрегер. Тогава апаратът е отчел централизация над 2 промила алкохол в кръвта на силиконката.

Автомобилът, ръководен от Биляна е конфискуван, а по случая е почнало следствие. Ще напомним, че съдът към този момент може да отнеме автомобила ви, в случай че шофирате с алкохол или опиати в кръвта. Това ще се случва при следните хипотези:
Ако се откри над 1,2 промила алкохол или при наново нарушаване с над 0,5 промила в кръвта. Освен отнемането на автомобила са планувани и затвор от 1 до 5 години и санкция от 200 до 1500 лева, според от това дали става въпрос за рецидив;Според измененията в Наказателния кодекс, до лишаване на автомобил ще се стигне и, в случай че водачът е заловен да кара дрогиран. Тук също има санкция и затвор- от 1 до 5 години и от 500 до 1500 лева, още веднъж съгласно това дали става въпрос за първо или наново нарушаване.
Важно е да уточним, че автомобилът ще се иззема единствено, в случай че нарушителят е неговият притежател. Ако зад кормилото е различен човек - родственик, непосредствен или чиновник във компания, то той ще би трябвало да заплати равностойността на транспортното средство като санкция.

Заради това, че дрегерът е отчел над 2 промила алкохол, Биляна Василева е била арестувана за няколко часа в полицията. По-късно е била освободена. След освобождението й тя побърза да запише видео, в което изрично декларира: " Не съм била пияна. Сутринта си измих зъбите с вода за уста! ". Видеото е оповестено в профила й в настоящата платформа Tik-Tok, видя GlasNews.bg.

В деня, когато е била спряна от екип на полицията, Биляна имала значим ангажимент отвън България.

" В 11:00 ч. на обед ме стопираха за инспекция. Дадох тестът, тъй като знам, че не съм използвала и капка алкохол. Дрегерът регистрира над 2 промила. Казах на служителите на реда, че дрегерът им не е прецизен. Свалиха ми номерата, взеха ми книжката и колата ", споделя Пандора.

Тя прецизира, че е дала кръвна проба в многопрофилната болница за интензивно лекуване " Света Анна ".

" Полицаите се държаха доста добре с мен. Обаче какво се оказва - тъй като те схванаха, че аз съм Пандора и ми споделиха: " Ама, нали в този момент няма да кажеш нещо неприятно за нас ". Аз им отговорих, че просто си правят работата ", споделя още Биляна.

Тя твърди, че се е държала общително с служителите на реда, само че те написали в документите, че държанието й било безочливо.

" Написали са един куп простотии, в които няма капка истина. А пред моите очи се държаха супер общително ", твърди Пандора.

Бившата участничка в състезанието " Мис Силикон " се притеснява, че кръвната й проба ще бъде преправена.

" Невинна съм! Колкото и да не ви се вярва… Но не забравяйте,че през днешния ден съм АЗ, на следващия ден сте ВИЕ. И да падна в мрачевина Господ ще ми бъде светлина! ", написа тя в профила си в Instagram.

Вижте още във видеото:



Припомняме, че през октомври предходната година плеймейтката осъмна с изцяло опожарена кола пред блока си в Нови Искър.

" Приемам го като персонална опасност. Не ме е боязън за мен, единствено за фамилията ми. Имам някакви съмнения. Съмнявам се в един човек, на който не отговорих уместно на възприятията. Възможно е този пожар да е разпален като възмездие от обич ", сподели тогава Пандора. 

   View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР