Пандизчия, заплашил надзирател с убийство, се изправя пред Районен съд

...
Пандизчия, заплашил надзирател с убийство, се изправя пред Районен съд
Коментари Харесай

Затворник плаши надзирател с убийство

Пандизчия, заплашил надзорник с ликвидиране, се изправя пред Районен съд Пловдив през днешния ден.

Подсъдим по делото е  Д.Г.А. от Пловдив упрекнат за това, че на 27.05.2020 година в пандиза в Пловдив се е заканил с ликвидиране на длъжностно лице към ОЗ „ Охрана “ към Министерствто на правораздаването, при осъществяване на службата му, като това заканване е могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му.

Подсъдимият е и с второ обвиняване за закононарушение за това, че на същата дата 27.05.2020 година е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, изразяващи се в викове и отправяне на обидни думи и действия  към надзирателя Н.И.И., като действието по своето наличие се отличава с изключителна смелост.

На 27.05.2020  Н.И.И. изпълнявал служебните си отговорности като бил включен в конвоен наряд, който трябвало да конвоира подсъдимия от пандиза в Пловдив до този в София.

В стаята за инспекция на багаж, потърпевшият забелязал, че подсъдимият носи сака си с огромно изпитание и след инспекция за тежестта му открил, че надвишава разрешените 10 кг. за ескорт.

Пострадалият споделил на подсъдимият да редуцира багажа си, за което подсъдимият се ядосал, с висок звук и с голяма гняв почнал да крещи, ръкомахал с ръце, обиждал, почнал да хвърля предмети, които изваждал от сака си, и обръщайки се към потърпевшия му отправил закана за ликвидиране, като държанието му сочило явно желание да извърши заканата си.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР