Пандемията унищожи телевизионната кариера на шеф Виктор Ангелов. След като

...
Пандемията унищожи телевизионната кариера на шеф Виктор Ангелов. След като
Коментари Харесай

Пандемията провали шеф Виктор Ангелов в Нова тв

Пандемията унищожи телевизионната кариера на началник Виктор Ангелов.

След като месеци наред почитателите му разпитваха ще има ли нов сезон на неговото шоу „ Хелс Китчън ”, или не, от Нова телевизия преди дни оповестиха публично пролетната си стратегия. От нея стана ясно, че риалитито към този момент няма да се излъчва – информация, която „ Уикенд ” първи огласи. Причина да спрат предаването не е невисок рейтинг, а неспособност да го снимат в изискванията на пандемия.

Вече цяла година в Европа, а и в България, заведенията за хранене или са затворени, или са пред затваряне поради ограниченията против Ковид-19. При тези условия началник Ангелов няма по какъв начин да събира клиенти в своя ефирен ресторант, настояват осведомени. Въпреки че заведението всъщност е бутафорно, защото клиентите най-често са платени статисти и не поръчват храната си, а ядат каквото им сервират, хората сядат близо един до различен и няма по какъв начин да останат по масите с маски и шлемове. Пред заплахата да се замеси в скандал за неспазване на противоепидемичните ограничения и да заплаща санкции за сходни нарушавания екипът и малкия екран са предпочели да се откажат от новия сезон на „ Кухнята на пъкъла ”, който трябваше да бъде четвърти подред. Засега не е ясно когато риалитито ще може да се върне на екран. За да стане това, обстановката с ковид би трябвало да бъде изцяло овладяна.  

Тъй като обаче отпадането на риалитито отваря бели петна в програмата в цели три вечери седмично, в които се излъчваше до момента – от вторник до четвъртък, в малкия екран са взели решение да пълнят дупките с Емо Чолаков и предаването му за влюбени „ Един за различен ”. То потегля през уикенда, само че ще се излъчва и през седмицата. Ще се конкурира директно с риалитата на Би Ти Ви „ Мастършеф ” и „ Бригада Нов дом ”.

Пандемията подля вода в Нова освен на началник Ангелов, само че и на неговия сътрудник – началник Иван Манчев. Зрителите сега го гледат в „ Черешката на тортата ”, само че сезонът свършва на 19 февруари. До предходната година, свърши ли „ Черешката ”, идваше ред на „ Кошмари в кухнята ”, където Манчев влизаше в ролята на неприятното ченге в родните заведения за хранене. Тази година обаче предаването няма да се излъчва, а повода е същата като при „ Хелс Китчън ” – противоепидемичните ограничения, поради които заведенията са затворени. Спирането на двете кулинарни риалитита е сериозен удар по джобовете и на Манчев, и на Ангелов. Хонорарите им от малкия екран за тях са извънредно значими в миг, в който заведенията за хранене им, които са техният главен източник на приходи, не одобряват клиенти. В същото време сътрудниците им от Би Ти Ви – Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу, са удовлетворени, че в малкия екран даже не помислят да стопират „ Мастършеф ”. Говори се, че Ангелов съжалявал, че е напуснал шоуто за занимание готвачи, само че вратите за връщане към този момент са затворени за него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР