Пандемията се отрази в положителна посока на ремонтните дейности на

...
Пандемията се отрази в положителна посока на ремонтните дейности на
Коментари Харесай

Опцията да има публика по трибуните пречи на ремонта на Бернабеу

Пандемията се отрази в позитивна посока на ремонтните действия на стадиона на Реал Мадрид. Специалистите работят без да гонят краткотрайни периоди, които са наложителни по време на сезона. Липсата на събития на " Сантиаго Бернабеу " оказва помощ за по-скоростното осъществяване на всички процедури.

" Лос бланкос " взеха решение да доиграят сезона с домашен мачове на " Алфредо ди Стефано " в спортната си база. Това ще разреши строителните действия да продължат в същия ритъм. Според испанските медии президентът на Ла Лига Хавиер Тебас има намерение с началото на новия сезон да отвори стадионите и там да се позволяват до 30 % от потенциала на феновете.

Стартът на Ла Лига 2020/21 ще бъде в средата на месец септември. Ако Реал се реалокира на " Бернабеу ", с цел да допусне повече почитатели на трибуните, това ще върне ремонтните действия в остарелия им темп. Целта е до тогава да бъде сложена новата ултрамодерна тревна настилка. Плановете на Ла Лига са от януари стадионите да отворят порти при 100 % потенциал и при строги ограничения за здравна сигурност. Ла Лига 27 кръг, неделя 8 март  Реал Бетис 2:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР