Пандемията почти си отива, но оставя след себе си повече

...
Пандемията почти си отива, но оставя след себе си повече
Коментари Харесай

Пътят на маркетинг кампанията: Kraft Mac & Cheese и трансформиращата сила на юфката

Пандемията съвсем си отива, само че оставя след себе си повече икономическа неустановеност и световни разстройства. По тази причина марките удвоиха акциите, които са ангажирани с грижата за себе си, комфорта и

Подобно на доста търговци на пакетирани храни, Kraft Heinz яхна вълните на последните няколко години и работи, с цел да отговори на изменящите се упования на потребителите по отношение на намирането на моменти на наслада измежду непрекъснати провокации. Нейният артикул Mac & Cheese беше в челните редици на тези промени като фокус на акция " Помогни си самичък ", която започва през 2021 година, и рационализирано ребрандиране предходната година.

Kraft Heinz предишния месец разкри най-новата част от " Help Yourself "  със серия от спотове с къса форма, които употребяват юфка с форма на усмивка, покрита със сирене, с цел да трансформират ежедневните проблеми в по-положителни концепции. В 6- и 15-секундните реклами " битките "  се трансформират в " обятия ", панталоните се трансформират в спортни панталони, а " час пик "  се трансформира в " благополучен час ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР