Пандемията от коронавирус вероятно е възникнала в резултат на инцидент

...
Пандемията от коронавирус вероятно е възникнала в резултат на инцидент
Коментари Харесай

Covid вероятно е създаден в китайска лаборатория, смята американска агенция

Пандемията от ковид евентуално е зародила вследствие на случай в китайска лаборатория, твърди министерството на енергетиката на Съединени американски щати. От Белия дом обявиха, че американското разузнаване към момента остава разграничено по този въпрос.

Твърдението е маркирано в систематизиран отчет на кабинета на шефа на националното разузнаване Аврил Хейнс, заяви " The Wall Street Journal ". Това е знак за смяна от страна на министерството на енергетиката, което преди този момент съобщи, че не е решило по какъв начин се е появил вирусът.

Хора, които са прочели класифицирания отчет, са представени и в " Ню Йорк Таймс " да споделят, че отделът е направил преценката си с " ниска степен на убеденост ". Различните американски организации не престават да са разграничени във връзка с произхода на Covid-19 и пандемията, която обхвана света при започване на 2020 година

Заключението, за което се оповестява, че е резултат от нови разследващи данни, въпреки всичко е значимо, защото министерството управлява мрежа от национални лаборатории, в това число някои, които правят модерни биологични проучвания.

Сега отделът се причислява към Федералното бюро за следствие, което счита, че пандемията, при която са починали близо седем милиона души, е резултат от случай в китайска лаборатория.

Четири американски разследващи организации считат, че Ковид се е популяризирал по натурален път, до момента в който други две не са решили, оповестява " The Wall Street Journal ".

Съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан акцентира, че остават " другите отзиви " по въпроса.

" Точно в този момент няма финален отговор, който да е излязъл от разследващата общественост по този въпрос ", сподели той пред CNN.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР