Пандемията от коронавирус се е отразила пагубно върху фигурата на

...
Пандемията от коронавирус се е отразила пагубно върху фигурата на
Коментари Харесай

Веселин Маринов с 20 кила отгоре

Пандемията от ковид се е отразила пагубно върху фигурата на Веселин Маринов, който за близо година е трупнал към 20 кг, научи Lupa.bg. В последно време трубадурът от Полски Тръмбеш избира по-широки тениски, с цел да не си проличава, че се е окръглил, само че даже и черните торбести одежди не оказват помощ да скрие корема си. В интерес на истината не е изключено да е качил килограмите не толкоз поради редовно пандемично преяждане, колкото поради банкет на лекарства, водещи до подобен резултат.



Маринов също мина през ковид относително неотдавна, а както е известно, подуването е честа странична реакция от приложението на кортикостероиди. В пандемията изпълнителят на „ Нашата полиция ни пази “ наблягал на изобилното хранене вечер, което е най-вредно. Всеки път, когато се почувствал раздразнителен, Веско похапвал. Прекомерната консумация обаче май очевидно се е отразила на визията на артиста, а фенките му са шокирани от типа му. Липсата на участия също е съдействала за покачването на килограмите на Маринов.

Певецът с най-вече последователки в пенсионна възраст свалял по кг след всяко присъединяване, поради изобилното си потене и вживяване на сцената. Заради затворените заведения и концертни зали, изпълнителят на "Малка жълта рокля " се лишил от раздвижването си по сцената и по този начин незабелязано изгубил борбата с кантара.

фотография:Булфото
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР