Пандемията от коронавирус промени живота ни изцяло. Уви, някои от

...
Пандемията от коронавирус промени живота ни изцяло. Уви, някои от
Коментари Харесай

Така ли изглежда плажът на бъдещето? Бански от три части, с маски - хит в Италия

Пандемията от ковид промени живота ни напълно. Уви, някои от шегите, циркулиращи в интернет са напът да се преврнат в действителност. Така да вземем за пример факт станаха " трикините " - бански от 3 елементи. Новото тук са... маските в звук с банския костюм, които са и от материя, която съхне бързо.

Виж още: Как македонската " Корона, чао'' стана шлагер у нас? Александър и Дац разясняват видеото на премиера

Красивият модел нагоре е е на дизайнерът Тициана Скарамуцо, притежател на малко магазинче, продаващо облекла лично произвеждане. Именно поради пандемията тя стартира да шие и маски към банските, които предлага.

Виж още: Тревожни знамения от Мама Люси: За ковид, спасението на България и края на света!

След експлоадирането на пандемията Тициана се постанова да спре производството на бански костюми. Така стартира на смешка да шие маски с наличните платове. Първоначално ги употребява единствено тя, нейните другари и фамилията ѝ. Дизайнерката разгласява фотоси на маските в обществените мрежи и по този начин от мнения на консуматори се ражда концепцията за трикините - бански от три елементи.

Виж още: Коронавирусът - интрига или непотребна блъсканица? Версиите на известните българи

" Надяваме се да вървим на плажа с бикини, само че дотогава може да се възползвате от нашите трикини ", написа в онлайн магазина на Тициана. А интерес, вижда се в мненията, има от клиенти в целия свят. Цената на банските костюми са към 60 евро, а маската - още 10 евро от горната страна.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР