Пандемията от коронавирус отложи пенсионирането на капитана на женския национален

...
Пандемията от коронавирус отложи пенсионирането на капитана на женския национален
Коментари Харесай

Коронавирусът отложи пенсионирането на американска националка

Пандемията от ковид отсрочи пенсионирането на капитана на женския народен тим по волейбол на Съединени американски щати Джордан Ларсън . 33-годишната волейболистка ще завърши кариерата си след година - откакто приключат Олимпийските игри в Токио през 2021 година

Както към този момент писахме, провеждането на Олимпиадата бе отсрочено поради необятното разпространяване на коронавирусната зараза. От МОК взеха решението, с цел да опазят здравето на спортистите и на всички участници в Игрите.

Джордан Ларсън планираше да завърши с волейбола тази година и Игрите в японската столица да са последният шампионат, в който се състезава. Състезателката, която играе на поста посрещач, има във витрината си две олимпийски оценки (сребро от Лондон 2012 и бронз от Рио 2016) и се целеше в още един орден, с който да запълни сбирката си.

" Много от нас са ядосани. Но съм признателна, че не анулираха Игрите - може да се случи и това, можеше и да е 10 пъти по-лошо. Има и добра страна - дава ни се повече време за подготовка. Да облека националната фланелка е всичко за мен. Ето за какво няма проблем да отложа с една година пенсионирането си ", сподели международната шампионка от 2014 година в изявление за американските медии.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР