Пандемията от коронавирус и кризата в концертните изяви се отрази

...
Пандемията от коронавирус и кризата в концертните изяви се отрази
Коментари Харесай

Заради коронакризата - Лили разпродава спешно имотите си

Пандемията от ковид и рецесията в концертните изяви се отрази и на най-богатата музикална звезда у нас Лили Иванова, разбра HotArena.

Вечната Амбър е почнала да разпродава един по един тузарските си парцели, научи „ Уикенд ” . Изпълнителката на безконечния шлагер „ Камино ” е решила да се раздели с жилищата, които стоят неизползваеми. Лили се съветвала с брокери на недвижими парцели, които й подшушнали, че сега е пиков миг за цените и следва спад.

Не е загадка, че самата Лили има усет на същински брокер към покупко-продажбите с недвижима благосъстоятелност. Спечеленото през годините от записи, концерти и изяви по частни празненства прозорливо е вложила в тузарски парцели. Стойността им по пазарни цени през днешния ден надвишава няколко милиона лв..

81-годишната певица е извадила на пангара жилище от 137 кв.м. в местността „ Кръстова вада ”, покрай Южния парк. Лили го купила през 2011 година за 201 430 лева, само че по този начин и не намерила време и предпочитание да го подреди и апартаментът останал на голи стени. Цената, която Иванова е оповестила за жилището е 205 000 евро. Средната цена на кв. м. в региона гони 1250 евро или към 334 000 лева, което демонстрира, че Лили е оценила жилището много солено. Апартаментът се предлага на шпакловка и замазка, с тераса от 20 кв. м, голям хол, две огромни спални със северно ревю, като едната е със лична баня и тераса. Отделно били ситуирани още една баня и тоалетна. Допълнителна екстра за жилището, с изключение на близостта му с Южния парк и прелестната гледка към Витоша, е височината на таваните от 280 см. Освен просторния парцел, естрадният динозавър е оповестила за продажба и два гаража по 40 000 лева всеки от тях.

Близки до изпълнителката разкриха, че единствените парцели, с които павицата за нищо на света няма да се раздели са три – мезонетът в затворен комплекс в обичаната й Варна, наследствената гарсониера в Кубрат, дадена като обезщетение за съборената й бащина къща и мансардата на ул. „ Оборище ”, където живее. През 2005 година Лили се сдобила с мезонет в местността „ Свети Николай ” край морската столица. Мезонетът във вилната зона до морския бряг е в първокласен регион със скъпарски парцели, от които се открива безбрежна гледка към морето. През 1973 година, когато е сватбата й с Янчо Таков Лили се снабдява с просторната мансарда на баровската улица „ Оборище ”. Имотът, който Лили населява към този момент 47 години е придружен с безкрайни правосъдни саги след раздялата й със сина на партийното великолепие от обкръжението на Тодор Живков. Когато Лили се срещнала с бъдещия си брачен партньор, тя към този момент била звезда, а той - международно незнаен. След като двамата заживели дружно, певицата купила таванските пространства над жилището на ул.„ Оборище ”, в който живеело семейство Такови. Певицата в действителност платила въздуха и почнала да построява новото си жилище.

Всичко към този момент било платено от нея, когато двамата, най-много по гледище на майката на Янчо, трябвало да се оженят. Кумували им Людмила Живкова и брачният партньор й Иван Славков. „ Нито ти си за него, нито той за теб ”, споделила й Ванга дни преди брака. Думите й се оказали оракулски.

При развода семейство Такови имали искания към мансардата на някогашната си снаха. Тя пък имала всички документи, които доказвали, че го е купила и ремонтирала преди брака. Срещу звездата почнала правосъдна и психическа война. Делата следвали едно след друго. Янчо нямал нищо срещу съдът да го разведе, само че това да стане по виновност на брачната половинка му. Така жилището щяло да остане за него. Обвинил я в невярност. В съда обаче тези неща се доказвали със очевидци, а такива той нямал. Едва след седмото дело съдът решил, че разводът ще бъде по взаимно единодушие, а мандардата остава за Лили. Певицата е решила домът й, който се е трансформирал в нейна цитадела към този момент половин век, след гибелта й да бъде трансфорат в музей.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР