Пандемията от COVID-19 се превърна в генератор на какви ли

...
Пандемията от COVID-19 се превърна в генератор на какви ли
Коментари Харесай

Маската на несигурното бъдеще

Пандемията от COVID-19 се трансформира в генератор на какви ли не хрумвания. Тя разсъни творчеството на мнозина и в последните месеци имаме възприятието че към този момент няма каква да ни изненада. Но още веднъж постоянно се намира по нещо...
 Коронавирусът, Япония и маските с перли и диаманти за близо 10 хиляди $
Да бориш ковид със жанр

Маски за хиляди, даже милиони

Като Blanc Mask - маска (или по-скоро каска) за лице, дело на американски разработчици, която набира всe по-голяма известност в платформата Kickstarter. За реализирането на ексцентричния план към този момент са събрани над 158 хиляди $, като първичната сложена цел е едвам 20 хиляди.

Изобретението се дефинира като единствената модулна маска, покриваща цялото лице . Тя разрешава да променяме разнообразни елементи от нея, с цел да пасва навръх желанията на всеки и на всеки жанр. Предлагат се над 100 разнообразни типове предни панели и визьори. А с изключение на с външен тип, ни печели и с главната си цел - да ни защищава.

Blanc has two replaceable and reusable HEPA filters that filtrate over 99% of the particles (+ dust, mists and aerosols).

There's also a built-in color scale inside that tells you when to change the filter.
— Blanc (@BlancMasks)
Blanc Mask пази очите, носа и устата от " външния свят ". Въздухът, който вдишваме, се филтрира от два високоефективни и сменяеми HEPA филтъра, които подсигуряват, че е идеално чист. Като преимущество се акцентира и анонимността, която ни обезпечава. Но това надалеч не значи, че ще останем незабелязани...

Meet Blanc Mask — the world’s first full-face mask that creates a unique medium for your self-expression and creative personality.

Soon on Kickstarter. Follow us and stay tuned.
— Blanc (@BlancMasks)
Прави се съпоставяне и сред тази маска, която няма по какъв начин да не ни припомня на Power Rangers, и всички други маски, които в последните месеци се трансфораха в наложителен аксесоар за всички. И, както се досещаме, отбраната тук е несравнима - както от вируси, по този начин и от замърсен въздух .

Cant see mee
— Blanc (@BlancMasks)  Коронавирусът, маската, която убива COVID-19 с топлота, и новата технология за битка със болестта
Маската, която убива ковид с топлота

Опитите не стопират

Ако ни подхожда концепцията да бъдем " индивида зад маската ", можем да си поръчаме една от за 79 $, като първите доставки се чакат през март идната година . А единствено при мисълта за бъдеще, в което всички носят сходни маски, малко ни побиват тръпки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР