Пандемията определено промени света и през последните няколко месеца наблюдаваме

...
Пандемията определено промени света и през последните няколко месеца наблюдаваме
Коментари Харесай

Ели-Джийн Кофи и откровенията на сърфистката за порното /снимки/

Пандемията несъмнено промени света и през последните няколко месеца следим какви ли не неща.
Едно от тях е, че от ден на ден дами се вземат решение на съществени кариерни обрати и се обръщат към основаването на наличие за възрастни. Рене Грейси беше измежду първите, които схванаха, че по този метод могат да си обезпечават много стабилен приход.
Ели-Джийн Кофи и сестра ѝ Холи-Дейз Кофи пък взеха решение да зарежат сърфа, с цел да основат уебсайт, в който против абонамент да продават порно с тяхно присъединяване.
И се оказва, че тъкмо както Грейси, Ели-Джийн изобщо не съжалява за този избор. В изявление за Barstool Sports 26-годишната австралийка споделя и какво тъкмо ѝ харесва в порно промишлеността.
А точно, че там се усеща свободна да показва сексуалността си. Според Кофи, когато е споделяла по-провокативни фотоси в Instagram, това е разгневявало доста хора. Докато в този момент даже може и обича да приказва с почитателите си.
Свободата, която изпитва пък, се показва в това, че показва себе си и настроенията си с каквито фотоси или видеа пожелае, без да се тормози, че ще получи отрицателни мнения, написа Yahoo Sport Australia.
"Това е нещо неповторимо, една неповторима платформа - творчеството и интимността сред клиента и мен. "
Ели-Джийн Кофи даже самоуверено декларира, че уебсайтът, който е основала, е запълнил живота ѝ, тъй като към този момент има цел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР